Kerry Washington is People’s Best Dressed

In de modische pocket! Kerry Washington is gekroond tot bestgeklede celeb.

Wie sloegen het afgelopen jaar de modespijker precies op de kop? Welnu, op numero uno: Kerry Washington. People magazine roept haar officieel uit tot de ‘World’s Best Dressed Women’. Een maand na Vanity Fair, die de prachtige actrice ook al deze eer schonk. The real deal dus, die Kerry. Vooral als je ziet wie er nog meer in de top tien prijkt. Wij noemen een Kate Bosworth, Solange Knowles, Jennifer Lawrence, Lily Collins en Nicole Richie. Poeh-poeh.

Advertisement - Continue Reading Below

 

WORLD’S BEST DRESSED WOMEN
Kerry is dan ook in haar nopjes met de modische titel. ‘Ik draag niet veel broeken,’ grapt ze tegen People. ‘Wanneer ik ergens heen ga wil ik er zeker van zijn dat ik me comfortabel voel en dat ik gepast gekleed ga voor het event. Het gaat erom dat je je niet kleedt als een non, maar ook niet alsof je naar een bikinicompetitie gaat. Je moet die tussenweg vinden.’

Meest gelezen

 

Zien: Kerry Washington voor ELLE >

 

KERRY DE TRENDSETTER
En dat heeft Kerry helemaal onder de knie volgens People’s Elizabeth Sporkin: ‘Lady-like mode is een enorm trend op de rode loper dit jaar, en ik denk dat Kerry dat écht verantwoordelijk voor is. Bovendien durft ze echt grenzen te verleggen. Niemand zou er zelfs maar aan denken om de dingen samen te dragen die zij soms samen draagt. She always pulls it off.

 

En zo denken meer mensen erover. People stelde de lijst samen met de stemmen van 42 miljoen lezers, redacteuren en bloggers.

 

Gwyneth Paltrow ging er vorig jaar vandoor met de eerste plaats.

 

Aanstaande zondag wellicht nog meer champagne voor Kerry, ze is genomineerd voor een Emmy Award >