Kate Moss for Stuart Weitzman: Made for Walking

Kate Moss zet haar beste beetje voor. Voor Stuart Weitzman in dit geval.

Dat supermodel Kate Moss het gezicht van Stuart Weitzmans wintercampagne is, meldden we al eerder. Maar na een backstagefilmpje is er nu ook een heuse short film gelanceerd. Made for Walking heet het nieuwe project van het schoenenlabel en vanavond vindt de kick-off plaats in de flagship store in Milaan. Een knap staaltje digitale marketing, want Stuart Weitzman gaat viraal met de nieuwe ‘walk’-campagne. 

Advertisement - Continue Reading Below

 

HASHTAG #MADEFORWALKING
Naast de lancering van het ruim twee minuten durende filmpje vindt er vanavond ook een bloggers event plaats in New York waar de film getoond gaat worden. Vrijdag gaat het #madeforwalking initiatief live, waarbij alle modelijke social media-kanalen (denk: YouTube en een Instagram-wedstrijd waarbij mensen hun eigen filmpjes in kunnen sturen) ingezet zullen worden.

 

ABOUT THE MOVIE
Op These Boots Are Made for Walkin’ van Nancy Sinatra zien we Kate parmantig rondstappen in de straten van Londen op het winterschoeisel van Stuart Weitzman. Door middel van het filmpje en de campagne wil het label zich het woord ‘walk’ toeëigenen. Want hoe hoog de hak ook is, op schoenen kun je altijd lopen, dansen en springen. Hou www.stuartweitzman.com en kijk de kunst af van Kate herself

 

Bevestigd: Kate Moss naakt in Playboy >

 

KATE MOSS FOR STUART WEITZMAN: MADE FOR WALKING