Gwyneth Paltrow X Matthew Williamson voor Goop

Oh hello gorgeous sweater! Matthew Williamson kroop speciaal voor Gwyneth Paltrow (of eigenlijk voor haar platform Goop) achter de ontwerptafel. Het resultaat? Een limited edition sweatshirt.

Actrice, foodie, schrijfster, zangeres, moeder: Gwyneth Paltrow is het allemaal. En naast dat alles is de blonde schone ook nog eens met haar neus in de mode gedoken. Lanceerde ze onlangs nog de Goop-kledinglijn die ze samen met modeontwerpster Stella McCartney, nu is ze in zee gegaan met ontwerper Matthew Williamson.
           
LIMITED EDITION-SWEATSHIRT
En wel voor een limited edition sweatshirt dat exclusief verkrijgbaar is via Goop.com, het platform van Gwyneth. En hoewel de trui een tikkeltje aan de prijs is (lees: € 625) willen we ‘m direct hebben. De reden? Hij is olijfgroen en versierd met een soort ketting van neongele Swarovski-kristallen.
       
It's such an effortless piece for autumn, the crystal embroidered neckline adds a twist to the classic off-duty sweatshirt adding a decadent touch to wardrobe staple,’ verklaart Matthew aan Telegraph. Zijn we het he-le-maal mee eens.
         
Shoppen doe je via Goop.com.
         
Tussen alle bedrijven door zit Gwyneth graag met haar neus in haar telefoon. Met haar favoriete apps >

Advertisement - Continue Reading Below