Mode-update! DvF doet het met Google, Temperley gaat voor lingerie en meer

Oh wat een heerlijk modenieuws! Diane von Furstenberg en Google lanceren iets spannends, Alice Temperley lanceert een heuse lingerielijn, Louis Vuitton heeft een gloednieuwe accessoire-ontwerper en Sofia Coppola regisseerde voor even geen film, maar dook met haar neus de mode in. Sort of. Gaat dat lezen!

Meest gelezen

DIANE VON FURSTENBERG X GOOGLE
Diane von Furstenberg ouderwets? Allesbehalve. De 66-jarige modeontwerpster (en tevens voorzitter van het CFDA) liep als een van de eersten met Google Glasses op haar neus en wederom heeft ze die neus in een modern snufje gestoken. Het CFDA (languit Council of Fashion Designers of America) en Google werkten samen aan een heuse virtuele hangout, maar dan met een vleugje e-commerce. Wat het inhoudt? Je kunt, terwijl je met DvF kletst, haar mooiste nieuwe ontwerpen shoppen. Zie de video hieronder. Briljant toch?
         
ALICE TEMPERLEY LINGERIELIJN
Oeh-la-la! Modeontwerper Alice Temperley lanceert volgende week, 1 oktober, een heuse lingerielijn. De collectie, die bestaat uit maar liefst 23 stuks, heeft een oriëntaals thema. Zo kun je denken aan Japanse bloesemprints, delicaat Australisch kant, zijden beha’s en onderbroekjes en meer. Prijzen beginnen bij € 11 voor een zijden oogmasker tot € 108 voor een kimono. Alle beelden vind je op Vogue.co.uk.
            
LOUIS VUITTONS NIEUWE ACCESSOIRE-ONTWERPER
Goed nieuws voor accessoireliefhebbers! Louis Vuitton heeft namelijk een nieuwe accessoire-ontwerper aangenomen. De gelukkige? Darren Spaziani, voormalig accessoire-ontwerper voor Proenza Schouler (met o.a. Balenciaga, Diane von Furstenberg en Marc Jacobs op zijn cv). ‘He is already familiar with our house, and he will bring his modern vision and great professionalism to Louis Vuitton's creations', vertelt de deputy general manager van Louis Vuitton, Delphine Arnault, aan WWD. Totes amaze!
               
SOFFIA COPPOLA LOVES LOUIS VUITTON
Een tripje naar Parijs op de planning? Breng dan vooral even een bezoekje aan het Franse warenhuis Le Bon Marché. Niet alleen voor de fantastische producten, maar juist vanwege de etalage. Deze is ontworpen door filmregisseur Sofia Coppola en draait om de lancering van de nieuwe versie van de Louis Vuitton SC-tas, die Sofia zelf ooit ontwierp in 2009. De steekwoorden? Neonroze harten, gigantische kersen en enorme pioenrozen. Gaat dat zien!
               
Gluur mee in het leven van Victoria Beckham via Skype >
          

Advertisement - Continue Reading Below