Behati Prinsloo lanceert jeans- & T-shirt-lijn

Victoria’s Secret Angel Behati Prinsloo lanceert (in navolging van vele andere modellen) in samenwerking met label This Here Very Moment een capsulecollectie met jeans, treggings, T-shirts en sportkleding.

Het is voor het eerst dat het in Los Angeles gestationeerde jeansmerk This Here Very Moment een samenwerking aangaat met een ‘persoonlijkheid’. Voor de 24-jarige Behati is het ook voor het eerst dat ze in de huid van de ontwerper kruipt. En dat allemaal zodat fans een beetje van haar mee naar huis kunnen nemen.
 

Wie Behati helemaal mee naar huis neemt: Adam Levine >
 

EASY DOES IT
De in Namibië geboren Behati, al vijf jaar Victoria’s Secret paradepaardje, was vanaf de eerste tekenlijnen betrokken bij het ontwerpproces. ‘Deze collectie is een representatie van mijn persoonlijke stijl: simpel, gemakkelijk en veelzijdig,’ aldus het model.
 

Advertisement - Continue Reading Below

De collectie, die tijdens de internationale modebeurs Coterie in New York wordt gelanceerd, bestaat uit een basic skinny, een boyfriend en een high waisted skinny jeans, met een knipoog naar punk en hippie. Miss Prinsloo’s favoriete item is de zwart-wit gestreepte harembroek met enkelritsluiting. En als het goed genoeg is voor een Angel, is het goed genoeg voor ons.
 

Zie hier hoe Bahati make-uples geeft >