Rijden in een Fiat Lagerfeld

Vroem, vroem... Als het aan stijlvol zakenman Lapo Elkann ligt staat de file voor fashion week volgend jaar vol Karl Lagerfeld Fiats.

Al eerder ontwierp Kaiser Karl een zonnebrillenlijn voor Elkann's label Italia Independent. Nu heeft Lapo of Luxury, zoals de Italiaanse zakenman wordt genoemd, grootse plannen voor de twee. 'Ik zou het geweldig vinden om met Karl aan de Fiat 500 te werken, hij is zo gericht op detail. Karl representeert discipline en creativiteit, dat is een krachtige combinatie,' aldus Elkann. Dat Karls auto carrière op rolletjes loop liet hij vorig jaar al zien toen hij voor Rolls-Royce aan de slag ging.

Advertisement - Continue Reading Below

 

80 tachtig jaar Karl, de beste schnabbels op een rij >

 

OP ROLLETJES

Of Karl zich echt gaat wagen aan het ontwerpen van een auto is maar de vraag, maar met het imperium dat hij tot de dag vandaag heft gecreëerd zal het ons niets verbazen. Laten we alleen hopen dat de witter keizer zelf achter het stuur stapt, in het verleden reed hij namelijk zijn Jaguar en Mercedes in de prak en besloot daarna pardoes de autosleutels in de ring te gooien.

 

Karl werd een aantal weken geleden 80: klik en geniet van zijn hoogtepunten >