Urban Outfitters Amsterdam opent!

Urban Outfitters Amsterdam opent feestelijk haar deuren en jij bent uitgenodigd.

We hebben heel wat afgereisd naar Antwerpen en Londen om één van onze favoriete high street winkels te bezoeken; Urban Outfitters. Maar zoals je misschien wel weet hoeven we het niet langer over de grens te zoeken. Op 18 oktober opent Urban Outfitters haar eerste shop in Nederland, en tevens de grootste van Europa(!), in hartje Amsterdam.

 

Twee winkelpanden in de Kalverstraat (nummer 31-33, doorlopend naar het Rokin 28-30) zijn in het afgelopen jaar doorgebroken en omgebouwd tot Urban Outfitters shopping-walhalla. In 510 vierkante meter plus op de eerste en tweede verdieping nogmaals 400 kunnen we terecht voor al onze voor betaalbare hipster-items; een creatieve mix van streetwearmerken en toffe labels als MinkPink, Cheap Monday, House of Hackney, Vivienne Westwood Anglomania en Antipodium. Hoewel we misschien wel nóg harder naar de Kalverstraat rennen voor alle vrolijke en design-y gifts en goodies voor in huis; knappe ontwerpen van (jonge) designers, arty boeken en kekke gadgets.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Kortom: tijd voor feest! Op donderdag 17 oktober van 17.00 tot 21.00 uur organiseert Urban Outfitters dan ook een heuse launch party, met live muziek, tattoo artists die écht neptattoos zetten en een photo booth om deze legendarische opening vast te leggen. Er hangt die avond zelfs een piñata in de shop, met daarin € 500 shoptegoed voor een gelukkige winnaar. Dat wordt rammen dus! En het mooie is; everyone is invited! Klik hier om te attenden voor de PRE-opening van Urban Outfitters via Facebook.

 

Shop ook: 30x vette vesten en coole cardigans >