Nu in de winkel: ELLE november, de maand van het nieuwe sexy

Voor dit bomvolle novembernummer heeft het modeteam zich naast verleidelijke looks voor buiten de slaapkamer (wol, wulpse silhouetten), ook enthousiast gestort op de allermooiste lingerie.

Van sportief stoer tot meisjesachtig lief: als je weinig om het lijf hebt, is dat wat je wél draagt natuurlijk van belang. Mooie materialen om mee te beginnen: delicaat kant, zijde en satijn, kasjmier en fluweel, en dat alles in mooie poederige of juist warme, diepe tinten. Met als toverwoorden stijlvol, geraffineerd, gedoseerd en uitgebalanceerd. It’s all-in the mix, dat geldt voor alle outfits, maar voor lingerie al helemaal!

Advertisement - Continue Reading Below

 

Download ELLE’s gloednieuwe Wedding-app en win je designer droomjurk t.w.v. € 10.000! >

 
In de rest van het nummer praten we volop over verleiding, begeerte en seks. En over juist níét alles willen weten over het seksleven van anderen. Want ook daar geldt: kwestie van doseren.  

 

VERDER IN DIT NUMMER:
> Man-Map; Dáár zitten ze, die leuke mannen
> Wulpse silhouetten; Subtiel sexy en bekoorlijk
> Wol op de werkvloer; Verleidelijke businesslooks
> Isabel Marant; Over haar greatest hits voor H&M
> Agenda; Zien, lezen en doen in november
> En nog veel meer…

Meest gelezen

 

Speciaal voor de liefhebbers is ELLE ook te verkrijgen met de nieuwste sexy mascara van Lancôme. Hebben? Haastje-repje en koop snel jouw favoriete tijdschrift mascara bij de AKO, Bruna of De Bijenkorf. With love from ELLE & Lancôme…

 

CADEAUTJE?
Bij een jaarabonnement op ELLE krijg je nu een stoere, stijlvolle en praktische tas van Cowboysbag t.w.v. € 149,95 cadeau. Samen voor maar € 69,95. Mis ’m niet!