Te koop: Beckingham Palace

Victoria Beckham gooit de inventaris van Beckingham Palace onder de hamer, haar kleding incluis.

Wanneer gewone stervelingen verhuizen, komen daar verhuisdozen aan te pas. En wanneer ze lekker luxe doen, komen verhuizers die dozen vullen en sjouwen. Bij de Beckhams gaat dat er natuurlijk net even anders aan toe. Daar wordt gewoon de hele inventaris van de hand gedaan om in de nieuwe stek met een lekker vers interieur te starten. En nu wil het feit dat de Beckhammetjes hun stulp in Kensington, ook bekend als Beckingham Palace, zullen verlaten voor een kleiner optrekje. Heus. Zou het de crisis zijn? Enfin, dat betekent dat de hele inventaris weg moet. En filantropisch als de Beckhams zijn, wordt de inboedel plus kleding geveild voor het goede doel.

Advertisement - Continue Reading Below

 

BECKINGHAM PALACE

De Becks wonen sinds 1999 – tot aan hun vertrek naar L.A. – in hun Londense stek en als we even rekenen dan betekent dat dat er vast en zeker een bende Spice Girls-memorabilia tot het te veilen spul behoort. Jammergenoeg kwam Vicky’s modische verlichting pas net iets later op gang, dus het is wel even balen qua verfijnde designervondsten.

 

Vicks is natuurlijk niet op haar knappe achterhoofdje gevallen en heeft een plan B in het geval ze haar kleren aan de straatstenen niet kwijt raakt, dan zal ze de buit over een aantal kringloopwinkels verdelen. Welke bijstandsmoeder van drie wordt nou niet blij van een paar glitterende plateauzolen?

 

Wanneer en waar de veiling zal plaatsvinden is nog niet duidelijk.

 

Vicks opent haar eerste flagshipstore in Londen >