Prada versiert Printemps voor Kerst

Jingle bells! Speciaal voor de feestdagen slaat Prada de creatieve handen ineen met Printemps.

Meest gelezen

Is het al Kerst? Helaas niet. Het duurt zelfs nog 69 nachten (ja, we hebben het precies uitgerekend) voordat het zo ver is. Maar bij Printemps, het enorme warenhuis in Parijs, is het vanaf november al Kerst. Vanaf dan krijgt Printemps een kerst make-over van Italiaans modehuis Prada. Speciaal voor de feestdagen vult Prada de winkels met installaties en enorme adventkalenders. Ook de etalages worden door Prada onder handen genomen. Die worden gevuld met bewegende poppen en leren cadeaudozen. We like!

Advertisement - Continue Reading Below

     

Vorig jaar versierde Dior de hele boel bij Printemps >
   
KERSTCADEAUS VAN MIUCCIA PRADA
Naast de make-over staat er ook een capsulecollectie op de kerstplanning. Miuccia Prada, de hoofdontwerper en founder van Prada, kroop hiervoor alvast achter haar tekentafel en ontwierp een lijn met kleding, accessoires, tassen en schoenen voor Printemps. En ben je geen held in kerstcadeaus shoppen? Pas de problème. Ook daarvoor kun je terecht bij Prada en Printemps. Naast de kleding ontwerpt Miuccia Prada ook kerstcadeautjes als adventkalenders, sjaals en kaarsen voor het warenhuis. Perfect voor onder de kerstboom.
     

Meest gelezen

Je begrijpt: boek nu een ticket en zorg dat je binnenkort in Parijs vertoeft. Vanaf november zijn alle Prada-kerstitems exclusief te koop bij Printemps in Parijs. Bon voyage!

   
Vers van de catwalk: Prada spring/summer 2014 >