Opening Ceremony ♥ films

Modecollectief Opening Ceremony is niet vies van een samenwerking. Nieuwste project: een caspulecollectie geïnspireerd op het nieuwe filmproject, Her, van Spike Jonze.

Meest gelezen

Dubbel nieuws; we kunnen niet wachten op Spike Jonze’s nieuwe film Her met in de hoofdrollen Joaquin Phoenix, Amy Adams, Rooney Mara en Scarlett Johansson (die de stem van een computerbesturingssysteem vertolkt). En het New Yorkse creatieve label Opening Ceremony lanceert een nieuwe – hoogstwaarschijnlijk hebberigmakende – kleine collectie, gebaseerd  op de hoofdpersonage uit Her: Theodore Twombly (Joaquin Phoenix).

Advertisement - Continue Reading Below

 

Ook de Estée Lauder-verkopers worden door Opening Ceremony in een nieuw designerjasje gestoken >

 

DE KLEDING VAN THEODORE TWOMBLY
Een kleine inleiding: de film volgt het lot van Theodore Twombly als hij verliefd wordt op de stem van zijn computerbesturingssysteem. Ja, je leest het goed. Dat Twombly een ietwat sociaal minder actieve man is, kon je al een beetje raden. Zijn garderobe: hoge taille broeken, sweatshirts, patch-pocket jassen en lammy coats. En juist díe stijl vormde een enorme bron van inspiratie voor Opening Ceremony. (Bekijk hieronder de trailer van de must-see film.)

Meest gelezen

 

Het is de tweede keer dat het label samengewerkt met Jonze; in 2009 lanceerde Opening Ceremony een kledinglijn gebaseerd op zijn film Where The Wild Things Are. Op 1 december vind je de Her-collectie exclusief in de New York- en Los Angeles-boetieks van het merk en in de online shop.

 

De trailers van de nieuwste hitfilms, je ziet ze hier >

 
HER - TRAILER