Solange’s ultieme must-haves op eBay

Solange Knowles heeft speciaal voor een nieuwe shopfunctie van eBay haar favoriete kleding en accessoires getipt. Marktplaats, eat your heart out!

Online shoppen is de beste uitvinding sinds de komst van het wereldwijde web. En om het virtuele winkelen nog iets gemakkelijker te maken heeft e-commerce bedrijf eBay een nieuw project in het leven geroepen: eBay Today. Voor dit nieuwe channel  heeft een aantal speciaal uitverkoren celebs een collectie samengesteld van ultieme must-haves. Aan de hand van moodboards (à la Pinterest) kun je favoriete eBay-items shoppen van onder andere Solange Knowles, maar ook Pharrell Williams en Todd Selby.
 
SONIC PLAYGROUND & PRINT THAT
Zangeres Solange koos voor één van haar moodboardssurprise, surprise! – voor een groot aantal muziek gerelateerde producten. Haar collectie heet dan ook niet voor niets Sonic Playground. Denk een stijlvolle koptelefoon, cassettespeler, platenspeler en een heus orgel(!). En die zagen we ook aankomen: Solange’s moodboard genaamd Print That, een collectie bestaande uit ondere een Missoni-fiets, Hermès-sjaal en Marc Jacobs Iphone-hoesje met kekke prints. Hebben, hebben, hebben!
 
Het leuke is, het is ook mogelijk om zelf jouw favoriete items te bundelen op je gecustomizede eBay-profiel. Handig tijdens die zoektocht naar die perfecte zwarte boots of dat ultieme bikerjack. Gaat dat zien, dat eBay Today.
 
Al klaar voor de regen? 12x transparante toppers die je droog houden >

Advertisement - Continue Reading Below