Scoop! De allereerste beelden van dé YSL-film

Oh you tease! Wij geven je een allereerste blik op de must-see film over Yves Saint Laurent.

Volgend jaar verschijnt-ie op het grote doek: Yves Saint Laurent. In de biografische film duiken we in het roerige leven van de befaamde ontwerper. Acteur Pierre Niney – die al een César-nominatie binnensleepte voor J'aime regarder les filles – vertolkt de jonge Yves, en dat doet-ie aan de eerste teaser trailer te zien uitermate spot on.

 

BATTLE OF THE SAINT LAURENTS
Juicy: er verschijnt binnenkort nóg een film over Yves Saint Laurent, genaamd Saint Laurent. In deze prent kruipt juist Gaspard Ulliel in de rol van de modegenie, maar (lekker sappig) voor deze biopic gaf het modehuis géén toestemming.

Advertisement - Continue Reading Below

  

Breaking! Jil Sander verlaat wederom haar modehuis >

   

Waar Pierre Bergé (de voormalige partner van Yves Saint Laurent) wel zijn goedkeuring gaf voor Yves Saint Laurent, is hij minder lovend over Saint Laurent en steunt hij alleen openlijk de eerstgenoemde film. Pff, volgen we het allemaal nog?

 

DÉ TRAILER
Welnu, terug naar Yves Saint Laurent, want in deze bioprent zien we niet alleen zeer fraaie acteurs langskomen – van Guillaume Gallienne en Charlotte Le Bon tot Moritz Bleibtreu en Marie de Villepin – maar spot het getrainde oog ook dé originele YSL-collecties.

Meest gelezen

 

Je begrijpt, als de wiedeweerga op play die trailer!