Zien! Liu Jo x Kate Moss

ELLE is fan van Kate Moss. En van Liu Jo. Laten die twee elkaar nou ook fantastisch vinden.

Liu Jo en Kate Moss: twee handen op één buik. Het top-, wat zeggen we, Topmodel, is al sinds 2011 hét stijlicoon van het modelabel en ook voor de herfst/winter 2013-campagne is ze opnieuw voor de camera van Solve Sundsbo gedoken.

  

SEXY KATE

Het resultaat mag er wezen. De oplettende kijker ziet de Big Ben op de achtergrond. En Kate flikt het 'em weer: ze is nóg mooier en sexier. Maar hé, hoe moeilijk kan het zijn, met de stunning pieces uit de collectie van Liu Jo? De herfst/winter-collectie is, voor iedereen die van een beetje va-va-voem houdt, om van te watertanden. Met sexy slipdresses in satijn en zijde chiffon, kanten details en veel bloemrijke prints. De hoofdrol is dit seizoen voor prachtig zijdefluweel (mantels en jurken). En alles (van jeans tot tops) even comfortabel te dragen, zoals we van Liu Jo gewend zijn.

Advertisement - Continue Reading Below

   

Tippen we graag nog even het tweekleurig mohair uit de knitwear-serie (simpel, maar o-zo mooi). En de accessoires, niet te vergeten. Afijn, beelden zeggen meer: bekijk hieronder het backstagefilmpje van de shoot met Kate Moss voor Liu Jo. En! Ontdek Liu Jo’s nieuwe collectie in de vernieuwde webshop >

  

LIU JO CAMPAGNE - BACKSTAGE MET KATE MOSS - HERFST/WINTER 2013