Karl Lagerfeld maakt Choupette-lijn

Miauw! Karl Lagerfeld lanceert een kittige capsulecollectie, geheel gewijd aan zijn kat Choupette.

Choupette, Karl Lagerfelds kat, is strontverwend. De designer gaf haar al een iPad, twee dienstmeisjes, een instagramaccount, een privé-tuin en onlangs wenste der Karl daar ook een – jawel – Choupette-capsulecollectie bij. En als Karl iets wil, dan zal het gebeuren.
     

KARL KIEST WIT EN ZWART
De collectie is (uiteraard) geheel gebaseerd op Choupettes fantastische looks; de vlijmscherpe oren, de guitige snorharen en het spitse neusje. Prijzen voor de kittige collectie variëren tussen de € 45 voor een wollen muts tot € 340 voor de leren shopper. Verder in de achtkoppige lijn: een iPhone- en iPadhoes, een leren schoudertas, fingerless leren handschoenen, een sjaal en een klein portemonneetje voor wat losgeld. Allemaal in Karls lievelingskleuren zwart en wit.

Advertisement - Continue Reading Below

    
Zien: 20 kiekjes uit het dagelijks leven van Choupette >

    
CHOUPETTE @ ANTWERPEN
De Choupette-capsulecollectie is vanaf 12 november te koop bij elke Karl Lagerfeld-winkel. In Nederland vind je die op de Hartenstraat in Amsterdam. En inmiddels is dat niet meer de enige Karl Lagerfeld-winkel in de Benelux. Deze week opende het allergrootste filiaal tot nu toe in Antwerpen, België.

      
Oh-la-la! De allereerste beelden van dé YSL-film >