Vieren Victoria Beckham, Marc Jacobs & Cara Delevingne binnenkort feest?

Kom maar door met die roffel! And the nominees for the British Fashion Awards are…

In de pocket! Een stel flinke namen uit de modewereld sleepten gisteren een nominatie voor de British Fashion Awards in de wacht. De Oscars van de Britse modewereld worden ieder najaar uitgereikt aan het topje van de ijsberg op ontwerp-, model- en stylinggebied.

 
In de running voor de prestigieuze International Designer of the Year Award zijn Miuccia Prada, Diors Raf Simons én, koud vertrokken bij Louis Vuitton, Marc Jacobs. Ook Victoria Beckham werd in het zonnetje gezet met een nominatie. En wel voor de Red Carpet Award, in het leven geroepen voor designers die wereldwijde media-aandacht weten te genereren. Een prijs op Vics lijf geschreven, lijkt ons zo. Ze moet het wel nog even afleggen tegen Antonio Berardi en Erdem. Maar gelukkig is Vic, naast Alexander McQueen en Burberry, óók nog genomineerd voor Brand of the Year. Wij voorspellen dat La Beckham best een plekje op die nieuwe schouw kan gaan reserveren.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Welke celeb gaat ontwerpen voor Adidas? >

 

SPIEGELTJE, SPIEGELTJE

Dat Cara Delevingne haar titel als Model of the Year dit jaar weer mag prolongeren komt niet uit de lucht vallen. De knappe blondine begaf zich het afgelopen jaar geen minuut buiten de schijnwerpers. Dit keer zal ze het opnemen tegen Edie Campbell (die onlangs nog de laatste Louis Vuitton-show van Marc Jacobs mocht openen) en Sam Rollinson.

 
Op maandag 2 december zal in het London Coliseum het verlossende woord gesproken worden. Wie immer, in het bijzijn van tout bekend Engeland. Bekijk hier het volledige overzicht van British Fashion Awards 2013-genomineerden.

 

Zien: de fashion weeks van Cara Delevingne >