John Galliano is stilist van Kate Moss

John Galliano lijkt back in the game.

Na een kleine radiostilte rondom John Galliano sinds zijn bijdrage aan Oscar de la Renta’s a/w 2013-collectie en zijn spraakmakende interviews in Vanity Fair en de tv-show van Charlie Rose, zijn alle ogen vandaag opnieuw gericht op de gevallen designer. Wat wil het geval? John stylede bestie Kate Moss voor een shoot. En da’s nieuws.

 

Eerder deed nog het gerucht de ronde dat Galliano in vaste dienst zou treden bij Oscar de la Renta >

 

Advertisement - Continue Reading Below

1 1 = 2

Kate mocht komen opdraven voor een feestelijke mode- en covershoot voor het decembernummer van de Britse Vogue en hoofdredacteur Alexandra Shulman waagde er een telefoontje naar Galliano-residence aan. Of hij de modeshoot wilde guest-editen. Althans, zo gaat het verhaal in de wandelgangen. Maar aangezien Miss Moss ook tot contributing fashion editor werd gedoopt voor het december-issue in kwestie, zal zij hoogstwaarschijnlijk de grootste vinger in de pap hebben gehad. Het is immers niet de eerste keer dat Kate John op het juiste pad houdt. Toen Galliano-gate zijn hoogtepunt beleefde zette ze de man al achter zijn tekentafel om haar bruidsjurk te ontwerpen.  

 

Terugkijken: Galliano's uitgebreide tv-interview >

 

Hoe dan ook; de shoot, volledig in vintage jaren twintig vibe en geïnspireerd op het Russische balletgezelschap Ballets Russes, is achter de rug en nu kan het lange wachten op het eindresultaat beginnen... Of hé, spotten we daar al een preview op het wereldwijde web?

 

Dit zijn dé 10 toonaangevende tijdschriften om nu te lezen >