David Bowie zingt voor Louis Vuitton

Van achter zijn klavecimbel zingt David Bowie Louis Vuitton I’d Rather Be High toe en Miu Miu chartert rising stars Léa Seydoux and Adèle Exarchopoulos voor hun resort 2014-campagne.

Meest gelezen

We wisten al dat de bestgeklede Brit van 2013 was gestrikt was voor de L’Invitation au Voyage-campagne van het modehuis. Nu is ook bekend geworden dat de zanger samen met odel Arizona Muse, een korte film voor Louis Vuitton voor zijn rekening neemt, waarin hij een bijzondere uitvoering van I’d rather be high ten gehore brengt. Arizona Muse zal, het verrast u niet, daarbij een luchtballon als vervoermiddel tot haar beschikking hebben. En die nieuwe Vivienne bag natuurlijk aan de arm. We verwachten de film in november. 

Advertisement - Continue Reading Below

 

Wat hebben ol' dog Paul McCartney & Kate Moss gemeen? >

 

RISING STARS
De dames Léa Seydoux and Adèle Exarchopoulos, van de in Cannes gelauwerde controversiële film Blue Is the Warmest Color, zijn gestrikt voor de Miu Miu resort 2014-campagne, geschoten door niemand minder dan Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin. Een ander vlammend Miu Miu-nieuwtje is de komst van een parfum. 

 

Vooruit, nog één maal alle jurken van de rode loper in Cannes op een rij >

Meest gelezen