Helena Christensen op oorlogspad

Supermodel van weleer Helena Christensen is niet alleen hoofd én lijf voor Triumph, maar ook creatief directeur van een eigen lingerielijn die héél Amerika moet veroveren.

Triumph heeft namelijk snode plannen. Het Deense lijfgoedmerk wil de Amerikaanse markt veroveren en heeft daarvoor één verpletterend wapen in haar arsenaal: Helena Christensen. Aan de eveneens Deense de schone taak om de Amerikanen in te lijven in bevallig ondergoed.  

 

Oh hallo lingerienummer van ELLE >

 

Het model/fotografe is al sinds 2008 met het lingeriemerk verbonden als boegbeeld. Ze mocht al eerder de handjes laten wapperen voor eigen ontwerpen. Maar creatief directeur voor een lijn was ze nog niet eerder. Voor de nieuwe lijn, die haar naam draagt, heeft ze zich laten inspireren door antiek Frans kant en de gesculptuurde vormen van Hervé Leger. En niemand beter showt die vormen natuurlijk beter dan La Helena zelf. Al is het even afwachten op de beelden.

Advertisement - Continue Reading Below

 

De Helena Christensen-lijn wordt vooralsnog enkel in de gloednieuwe Amerikaanse digitale flagshipstore van de lingeriegigant verkocht.

 

Mooi bloot is niet lelijk >