Hiep, hiep! Dit zijn de vrouwen van het jaar

Onze Britse collega’s bij Harper’s Bazaar benoemden gisteravond hun ‘Women of the Year 2013’ en daar rolden een stel flinke namen uit.

Victoria Beckham, ook genomineerd voor twee British Fashion Awards, ging naar huis met de bokaal voor Special Contribution to British Fashion. Een beloning voor niet alleen haar alom geprezen collecties en haar binnenkort te openen eerste flagshipstore, maar ook vanwege het feit dat La Beckham haar winst zag verdubbelen in het afgelopen jaar. Crisis? Niet voor de Beckhams.

 

DESIGNER OF THE YEAR
Frida Giannini mag de titel International Designer of the year in haar modsiche zak steken. De Gucci-frontvrouw werd geprezen om haar diversiteit in modellencasting (van een Joan Smalls en Liu Wen tot Anja Rubik) tot haar filantropische werk met Chime for Change, haar eigen initiatief, waar o.a. Beyoncé zich bij aansloot, dat geld en awareness genereert voor de rechten van vrouwen en meisjes wereldwijd. Goede zaak!

Advertisement - Continue Reading Below

 

Zien: celebs @ het Chime for Change concert >

 
Ook o.a. modellen Jourdan Dunn en Natalia Vodianova (die zwanger is van modemagnaat Antoine Arnault, zo blijkt vandaag!) werden in het zonnetje gezet. Bekijk de hele lijst met winnaars op de website van Harper’s Bazaar.

 

ELLE spreekt Isabel Marant over haar H&M-collectie >