Victoria’s Secret maakt celebrity line-up bekend

Minstens zo belangrijk als de verdomd knappe modellen: De sterren die optreden tijdens de lingerieshow. En dat zijn dit jaar…

Taylor Swift, de Britse meidengroep Neon Jungle en rockband Fall Out Boy. Best een vreemde, maar spannende combi als je het ons vraagt.

 

‘THE SEXIEST NIGHT ON TELEVISION’
Morgenavond hijsen de Angels zich na maandenlang trainen dan eindelijk weer in hun vleugels voor de opnames van de grootste lingerieshow van het jaar. Om je een idee te geven: vorig jaar keken er in Amerika alleen al 10 miljoen mensen naar het spektakel. Dit jaar gaan ze daar wereldwijd geheid overheen, want de Victoria’s Secret-show wordt in 180(!) landen wereldwijd de televisie opgeslingerd.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Op 10 december wordt de sexiness op de Amerikaanse buis uitgezonden. In Nederland kunnen we op 24 december om 22.30 uur de Angels in actie zien op NET5.

 

Zien! Candice Swanepoel hijst zich dit jaar in de peperdure Fantasy Bra van Victoria's Secret >

 

MINDER MODELLEN
Ook een flinke verandering in de line-up van modellen dit jaar. Miranda Kerr, Cara Delevingne, Jourdan Dunn en Anne V zijn de grote afwezigen dit jaar ze hadden ‘andere dingen te doen’. Hmm…

 

Er komt dus een flinke last meer op de bevleugelde schouders van Doutzen Kroes, Lindsay Ellingson, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Candice Swanepoel en Behati Prinsloo te liggen. Maar aan de gloednieuwe Victoria’s Secret sneak peek te zien zit dat wel snor.