Dit was het nieuws

Bewegend beeld van Mini-Jolie in Maleficent, Mika maakt tijd voor Swatch, Was Anderson regisseert short film voor Prada en Massimiliano Giornetti valt in de prijzen.

Meest gelezen

Wes is more! Wes Anderson is door Prada gestrikt voor een short film. Het resultaat, getiteld Castello Cavalcanti, is een kleurrijk bijna cartoonesk racespektakel in het Italië van weleer. Jason Schwartzman neemt de hoofdrol van coureur voor zijn rekening. Bekijk de rolprent hieronder.

 

Zo moeder, zo dochter. Mini-Jolie maakt haar debuut op het grote scherm. Angelina’s dochter van vijf Vivienne Marcheline maakt haar opwachting in sprookje Maleficent, Disney’s vertolking van Doornroosje. Check snel de trailer onder het artikel. {ELLE.com}

Advertisement - Continue Reading Below

 

Nieuws van gisteren, maar toch: beeld van Kate Moss voor Playboy >

 

Het werd tijd. Popheld Mika is de nieuwste kunstenaar in de eregalerij van Swatch. Keith Haring, Kiki Picasso, Fafi, Rankin, Jean-Michel Othoniel en Moby gingen hem voor bij het ontwerpen van een uniek uurwerk. Of nou ja, het zijn er twee genaamd KUKULAKUKI en KUKULAKUKU; die hij met zijn zus samen onder handen nam. Je leest de tijd af van twee olijk gekleurde Afrikaans stammaskers met dito horlogebandjes.

Meest gelezen

 

Prijs voor uitmuntende Mexicanen. Massimiliano Giornetti, Artistiek Directeur bij Salvatore Ferragamo werd benoemd tot International Designer of the Year door GQ LATAM & Mexico tijdens hun GQmen of the year ceremonie. Ieder jaar huldigen GQ LATAM & Mexico het werk van de meest uitmuntende Mexicanen en internationale mannen en vrouwen in verschillende gebieden, zoals film, muziek, gastronomie, business, wetenschap, technologie, sport en mode.

 

Héét! Victoria's Secret-catwalkshow >

 

PRADA'S CASTELLO CAVALCANTI VAN WAS ANDERSON

 

VIVIENNE MARCHELINE IN MALEFICENT