De nieuwe jobs van Ashley Olsen, Raf Simons en Kim Kardashian

Wat hebben Ashley Olsen en Raf Simons – behalve een gruwelijk goed stijlgevoel – gemeen? En wie is er laaiend enthousiast over Kim Kardashians skills? Lees ’t en je weet ‘t.

Ashley Olsen is hard op weg de nieuwe Anna Wintour te worden. De ene helft van de bekendste modetweeling blijkt eerder deze maand te zijn verkozen tot één van de drie nieuwe boardmembers van de Council of Fashion Designers of America, de non-profit organisatie waar meer dan 400 vooraanstaanden in de Amerikaanse modewereld bij zijn aangesloten en die als doel heeft de wereldwijde positie van Amerikaanse designers te versterken. Naast Ashley stapten ook Deborah Lloyd en Prabal Gurung aan boord van de hoge raad.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Hilarisch! Anna Wintour betrapt Tom Ford naakt >

 

Ook Raf Simons wist nog een blanco stukje op zijn CV op te vullen. De Vlaamse Dior-designer werd door de Deense textielfabrikant Kvadrat aan zijn jasje getrokken om een speciale collectie te ontwerpen. Hoe, waar, wanneer? De collectie wordt midden februari in Londen gepresenteerd en zal in de lente in de winkels hangen. Maar over hoe de lijn eruit zal zien, wordt nog in het duister getast…

Meest gelezen

 

Als Kim Kardashians carrière als ‘vrouw-van’, tv-celebrity en modisch ondernemer ooit ten einde komt, kan ze altijd nog terugvallen op haar modellencarrière. Topfotograaf Bruce Weber (niet de meest spraakzame of the bunch), liet zich onlangs in een (zeldzaam) interview enthousiast uit over de Kardashian-beauty. ‘She came to set - and I always judge the person I'm going to photograph by how they are with my assistants and my crew and she looked at each one and introduced herself. She was just so personable with everyone. She was wonderful. I really had the best time.’ Next op Webers lijstje? Kim K’s moeder, Kris Jenner. ‘Her mother was really, really interesting. That's who I really want to photograph,’ aldus de fotograaf.

 

Over nieuwe banen gesproken. Wist u dat... Burberry's hoofddesigner Christopher Bailey de taken van de in het voorjaar naar Apple vertrekkende CEO Angela Ahrendts er gewoon bij zal nemen? En daarom maakt Luc Goidadin, nu al werkzaam als ontwerper bij Burberry, promotie. Hij zal de nieuw in het leven geroepen functie van chief design officer gaan vervullen. Om Bailey bij te staan in het ontwerpproces. Zullen de twee vanaf dan ook samen het applaus in ontvangst nemen na afloop van een show? Time will tell!

 

Heet! Ryan Gosling en Rachel McAdams weer een koppel? >