Update: Lily Allens kledinglijn toch niet failliet?

Lily Allens zus Sarah Owen ontkent dat hun label, Lucy In Disguise, failliet is verklaard.

Is het een laatste stuiptrekking? Of is er werkelijk geen sprake van het einde van Lucy In Disguise? Feit is dat Sarah Owen het verhaal dat gisteren de ronde deed over een vermeend faillissement, vandaag wegwuift. 'We are very much still trading,' laat ze weten. 'It's an exciting time for us and we have a loyal customer base that we want to reassure - we are still in full swing. We specialise in party dresses, so Christmas is an important time of year for us.'

Advertisement - Continue Reading Below

 

Maandag 18 november 2013:

 

Reuring in de tent! Gaven de Britse zusjes Savannah en Sienna Miller vorig jaar al de brui aan hun kledingmerk Twenty8Twelve, vandaag blijkt dat ook Lily Allens Lucy In Disguise – het label dat ze eind 2010 samen met haar zus Sarah Owen opzette – het loodje heeft gelegd.

 
Hoewel Lucy In Disguise onlangs nog uitnodigingen verstuurde voor een kerstfeestje, wist Mail Online gisteren te melden dat het over en uit is met het kledinglabel. Aurora Fashion, het bedrijf waar Lucy In Disguise, samen met merken als Coast, Oasis en Warehouse onder valt, zou hebben gezegd eerder dit jaar al gedwongen te zijn geweest om gerechtelijke stappen te ondernemen toen bleek dat Lucy In Disguise een schuld van zo’n 100.000 Britse pond niet kon afbetalen. Lily en Sarah zouden het bedrijf op de dag van vandaag nog steeds 12.000 pond verschuldigd zijn. En dat heeft de afgelopen maand naar verluidt geleid tot een gedwongen faillissement.

Meest gelezen

 

RENT-A-CHANEL
Het unique selling point van Lucy in Disguise was dat het merk vintage designeritems verhuurde aan liefhebbers met een klein budget. Van de hele opstart van Lucy In Disguise werd in de UK nog een documentaire, opgedeeld in een mini-serie, uitgezonden. Lily zelf trok zich in 2011, tijdens de zwangerschap van haar tweede spruit, al terug uit het bedrijf, maar luidde afgelopen week, met de lancering van een gloednieuwe videoclip van haar nieuwe nummer Hard Out Here, wél haar comeback op muziekgebied in.

 

De zusjes hebben nog geen commentaar gegeven op het slechte nieuws.

 

Zien! Lily Allen ‘twerkt’ erop los in de videoclip van haar nieuwe nummer Hard Out Here >