Prachtig! Sophia Loren @ Pirelli's 50e verjaardag

79 jaar en nog immer zó mooi. De Italiaanse actrice Sophia Loren is met recht het stralende middelpunt van Pirelli's vijftigste verjaardagsfestijn.

De legendarische Pirelli-kalander viert feest. In 1964 bracht het Italiaanse autobandenbedrijf als promotieactie haar eerste versie uit, niet wetende dat een halve eeuw later de kalender een waar modebegrip zou worden. Reden genoeg dus voor Pirelli om een fikse fuif te organiseren ter ere van haar vijftigste verjaardag volgend jaar, met de launch van een bijzondere kalender voor 2014 én een rode loper vol kalendermodellen. 

Advertisement - Continue Reading Below

  

Niet de aanwezige supermodellen als Eva Herzigova, Alek Wek of Karolina Kurkova stalen de show; de enige echte Sophia Loren wist, gehuld in een zilveren jurk, de spotlights  op zich te richten. De actrice was ruim zes jaar geleden (toen 72 jaar) het oudste model ooit op de Pirelli-kalender.

  

GEEN TIET TE ZIEN

Wist je al... dat de speciale vijftigste editie van de Pirelli-kalender een bijzonder kuise editie is? Dat was in de editie van 2013 wel anders...