Zien! Jake Bugg voor Saint Laurents muziekproject

Hedi Slimane strikt de jonge Britse singer-songwriter Jake Bugg voor zijn mödische muziekproject: Saint Laurent Music Project.

De creatief directeur van het Franse modehuis is zó gek op muziek dat hij vorig jaar het Saint Laurent Music Project startte. Jake Bugg mag zich nu aan het rijtje muzieklegendes toevoegen, die eerder voor de camera van Hedi Slimane stonden. We noemen een Christopher Owens (frontman van de band Girls), Courtney Love, Marilyn Manson, Daft Punk, BB King en Beck. Niet de minste namen inderdaad.

 

De in Nottingham-geboren en getogen Bugg raakte bevriend met Slimane toen de ontwerper voor Saint Laurent Paris aan de slag ging in maart 2012 en Bugg hem bezocht in Parijs. Met nog geen uitgebracht album op zijn naam, was Bugg toentertijd nog een ‘broekie’. En kijk waar hij nu staat. Voor de lens van Slimane, met zijn gitaar in de handen en in zijn very own Saint Laurent Paris bikerjack. Ha.

Advertisement - Continue Reading Below

 

ALS DE BLIKSEM
Ook met de muziek van de Lightning Bolt-zanger gaat het meer dan goed. Zijn debuutalbum bereikte de nummer 1-positie in de UK Albums Chart en zijn tweede plaat Shangri La ligt inmiddels vers in de muziekschappen. Het gaat het negentienjarige talent voor de wind en hopelijk gaan we nog veel meer horen én zien van Jake Bugg.

 

Courtney Love, Marilyn Manson, Kim Gordon (van Sonic Youth) en Ariel Pink hesen zich eerder in Saint Laurent Paris-kledij voor het project van Slimane >