Zien! H&M’s zomercollectie 2014, Beyoncé in Pucci & Poppy voor Vero Moda

Zien: de eerste beelden van H&M’s spring collection 2014, Beyoncé op het podium in Emilio Pucci en Poppy Delevingne viert feest met Vero Moda.

Zomerkriebels met H&M. De eerste bewegende beelden van H&M’s lookbook voor spring 2014 zijn vandaag verschenen. Denk: kwastjes, maxi-jurken en zomerse shorts in tropische printjes. Bekijk het lookbook-filmpje op ELLE TV >

 

Podiumbeest Beyoncé. Creatief directeur van Emilio Pucci, Peter Dundas, kroop achter zijn tekentafel om voor Beyoncé Knowles een custom made podiumoutfit te ontwerpen. In Phoenix (Arizona, USA) verscheen ze tijdens haar Mrs. Carter Show World Tour op het podium in een felgekleurde jumpsuit bezaaid met glimmers van het Italiaanse modehuis.

Advertisement - Continue Reading Below

 

2013 was het jaar van Beyoncé! >

 

Party with Poppy! Vero Moda heeft wederom de blondy schone Poppy Delevingne ingeschakeld voor de nieuwe feestcampagne van het Scandinavische label. Het is tevens de laatste campagne van Poppy, die ruim een jaar het boegbeeld van Vero Moda is geweest. In het campagnefilmpje hieronder showt het model haar favoriete items uit de speciale 'party-' en wintercollectie van Vero Moda. ‘We’re just about to finish the shoot, so farewell VERO MODA; it’s been the best,’ aldus de 27-jarige Britse.

Meest gelezen

 

PARTY WITH POPPY AND VERO MODA