Mango gaat voor curvy met nieuwe plus-size lijn

Dames koestert uw rondingen. Vanaf half januari kan ook de vollere vrouw terecht bij Mango.

De Spaanse kledinggigant lanceert in januari een plus-size lijn genaamd Violeta, bestaande uit niet minder dan 400 items. De lijn zal bestaan uit zowel kleding (broeken, tops, jurken, jasjes en rokken) als accessoires en zal elke maand uitgebreid worden met nieuwe items. Violeta bedient dames met maatje 40 tot en met 52 en belooft extreem flatterend en curve friendly te zijn.

 

Oh! Op film: Miranda Kerr voor Mango >

 

Advertisement - Continue Reading Below

IT SUITS ME AND I LIKE IT
It suits me and I like itis het vlammende credo van Mango´s nieuwe aanwinst. Wat het ook betekenen mag, de derrière in het beeld hiernaast mag er absoluut zijn! In de collectie ligt de focus op ultravrouwelijk, modisch en sexy, in mooie materialen uitgevoerd. In eerste instantie wordt de plus-size lijn in Europa, Turkije en Rusland op de markt gebracht, later zal Amerika aan bod komen en afhankelijk van het succes zullen er op zichzelf staande Violeta stores geopend worden. 

 

Vanaf 15 januari ligt Violeta by Mango online in de schappen en 17 januari in geselecteerde Nederlandse winkels. Meer info: www.mango.com/violeta

 

Héét: plus-size model Robyn Lawley in bikini >