Chanel Métiers d'Art-show @ Dallas

Howdy ho! Chanel gaf gisteravond een rodeoshow van formaat weg in het ijzig koude Dallas.

Meest gelezen

Dacht u dat Chanel enkel de catwalk vulde met een prêt-à-porter en haute couture-collectie? Welnee. Ieder jaar scherpt het Franse modehuis haar internationale banden aan en trekt het hele Chanel-circus naar een nieuwe uithoek van de wereld om een showtje weg te geven. Zo kwam het dat Karl Lagerfeld gisteravond in een flink verbouwd Frans Paviljoen in Dallas de Métiers d'Art-collectie toonde, waar menig cowboy-hart sneller van gaat kloppen. (Een Chanel-tasje als pistoolholster, hallo!)

Advertisement - Continue Reading Below

De aanwezige modepers (zonder bloggers?) en Chanel-fans (onder wie Dakota Fanning, Lauren Hutton, Kristen Stewart) werden getrakteert op veel franjes, veren en indianenmotieven. Het wachten is nu nog op álle beelden van de show (hou ELLE.nl in de smiezen!). Wat we je wel kunnen vertellen is dat de show bijna was gecancelled; Dallas had te maken met de ergste sneeuwstorm in zestig jaar... Zie daar het Chanel-wonder: precies op tijd stopte het met sneeuwen, konden vliegtuigen vol celebs en journalisten landen en de show beginnen.

Meest gelezen

Bekijk hier de volledige Chanel-catwalkshow >

Om de feestvreugde compleet te maken, kreeg Karl Lagerfeld na afloop van de show een award in handen: de Neiman Marcus Award for Distinguished Service in the Field of Fashion, als kroon al zijn werk voor Chanel.

KRISTEN STEWART VOOR CHANEL
Heet nieuwtje nog: Kristen Stewart, voor zover wij weten nog onder contract bij Balenciaga als hét gezicht van, gaat nu vol aan de bak als boegbeeld van de Chanel Metier d'Art-collectie. Lees hier alle details >

  

Chanel Métiers d'Art-show @ Dallas - de finale

  

Chanel-fan? Vanaf volgende week scoor je high end designeritems (ja, ook Chanel!) voor zachte prijsjes in een gloedjenieuwe Fashion Factory Outlet >