Kristen Stewart is het nieuwe gezicht van Chanel

Karl Lagerfeld heeft zijn oog op Kristen Stewart laten vallen, de actrice wordt namelijk het nieuwe gezicht van Chanels Métiers d’Art Paris-Dallas collection 2013/2014.

Chanel gaf gisteravond een rodeoshow van formaat weg in Dallas, waar Karl Lagerfeld het Fair Park verbouwde en de gloednieuwe Chanel Métiers d'Art-collectie toonde. De eerste rij was vanzelfsprekend gevuld met de heetste celebrity’s van het moment. O.a. Dakota Fanning, Zoë Kravitz, Lilly Collins en Kristen Stewart zaten front row. Maar! Laatstgenoemde zat er met een zeer speciale reden: Kristen is officieel het nieuwe gezicht van Chanel en zal het boegbeeld worden van de Métiers d’Art Paris-Dallas collectie.

Advertisement - Continue Reading Below

 

CHANEL ♥ ACTRICES
De 23-jarige stapt met deze klus in de voetsporen van o.a. collega-actrices Blake Lively, Nicole Kidman, Diane Kruger, Audrey Tautou, Keira Knightkley en Tilda Swinton. De eerste campagnebeelden, uiteraard geschoten door Karl Lagerfeld himself, zullen rond mei 2014 verschijnen.

 

Kristen zat eerder op de eerste zij bij de Chanel Haute Couture a/w 2013-catwalkshow in Parijs >

 

Meest gelezen

Saillant detail: de Twilight-actrice staat, voor zover wij weten, ook nog onder contract bij Balenciaga. Er was even sprake van een mogelijke contractbreuk tussen Balenciaga en de Florabotanica-ambassadrice, maar deze zomer nog verscheen er een nieuwe campagne van het parfum van het Franse modehuis met KStew in de hoofdrol.

 

Of het nieuwe contract met Chanel invloed zal hebben op haar deal met Balenciaga, is (nog) niet bekend. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op de beelden van Kristen gehuld in de cowboy friendly Chanel-collectie.

 

Bekijk hier de volledige Chanel-catwalkshow >