Nu in de winkel: ELLE januari 2014

Nu in de winkel: ELLE januari, een ultiem feest- en frisbeginnummer met onder andere een hoofdrol voor Doutzen (54 modepagina’s!) en natuurlijk ELLE’S Grote Jaarhoroscoop 2014.

De sterren weten het in elk geval zeker: 2014 wordt prachtig. ELLE trapt het nieuwe jaar dus ook in stijl af met een oogverblindend januarinummer dat vanaf vandaag in de schappen ligt.

 

Het grote thema dit jaar? Loslaten. Dat zorgt voor nogal wat opschudding en grote veranderingen, maar wel met een zonnig resultaat. In de Grote Jaarhoroscoop 2014 legt ELLE’s eigen astroloog Bernard Fitzwalter haarfijn uit wat het nieuwe jaar precies voor elk sterrenbeeld in petto heeft. Wat we vast kunnen verklappen: wat betreft de liefde zou 2014 zomaar eens het beste jaar van het decennium kunnen zijn.

Advertisement - Continue Reading Below

 

ELLE ♥ DOUTZEN
Nog meer fraai nieuws komt in de vorm van Neerlands modellentrots Doutzen: ELLE strikte haar voor maar liefst 54(!) modepagina's, waarin ze schittert in de mooiste stukken van het najaar en dé stijlinspiratie vormt voor party-outfits, off-duty combinaties en minimalistisch moois. Daarnaast vertelt ze in een exclusief interview over haar leven, werk en dromen.

 

Zien: het jaar van Doutzen Kroes in beeld >

 
Inspiratie voor feesten en partijen én stijlvol uitkateren vind je in het Stijldossier. Dankzij Beautynieuws kom je de feestdagen geurig, kleurig én kreukloos door en we onthullen verder welke mascara’s, lipsticks, haarproducten en crèmes zich de allerbeste van de wereld mogen noemen: zij wonnen de ELLE International Beauty Awards 2014. Of je tenslotte beauty-wise beter kunt stoppen met roken of drinken lees je in ELLE’s nieuwe rubriek hELLEpdesk.

Meest gelezen

 
ELLE januari is nu voor slechts € 2,99 verkrijgbaar in de winkel, en in digitale vorm via de digitale kiosk >

 
VERDER IN DIT NUMMER:
> Feestkapsels met groots effect! Leuk haar voor het nieuwe jaar
> Gelukkig werkloos. Biedt ontslag nieuwe kansen?
> King of Cling Azzedine Alaïa
> Van onesie tot tuinbroek: terugblik op modejaar 2013
> Interview: actrice Hailee Steinfeld gaat als een komeet
> Op de agenda: niet-te-missen films, albums, boeken, expo’s en adressen
> En nog heel veel meer…

 
WARM ONTHAAL
Bij een jaarabonnement voor slechts € 39,95 krijg je zacht nappaleren Laimböck-handschoenen t.w.v. € 69,95 cadeau! Je kunt kiezen uit twee kleuren. Scoren die deal >