Nieuws van de week: Hollands glorie, hete geruchten en heul veel lijstjes

Het jaar nadert haar einde, maar de nieuws- en geruchtenmolen maken nog steeds overuren. Dit gebeurde er afgelopen week in mode-, beauty- en celebland.

Hollands glorie! ELLE’s hagelnieuwe januarinummer kwam uit – met op de cover de mooie Doutzen Kroes, Jan Taminiau kreeg het prestigieuze Mode Stipendium uitgereikt, Lara Stone werd dertig en Missoni liet de Nederlandse fotografe Viviane Sassen haar campagnefoto’s schieten.

 
Er is een heuse sterrencast (Gisele! Sofia!) in actie gekomen voor Marc Jacobs’ allerlaatste campagnefoto’s voor Louis Vuitton.

Advertisement - Continue Reading Below

 
De lijstjes vliegen ons traditiegetrouw om de oren. Zo is Cara Delevingne de meest gegooglede figuur in de mode, zijn dit de beste beautylooks van het jaar, dit de meest schokkende celebrity kapselmake-overs én ziet u hier de lijst der lijsten: de Best Dressed Celeb lijst van 2013 uit.

 
Nieuwe geruchten hebben onze oren doen klapperen. Wat denkt u van Victoria Beckham als de nieuwe guestdesigner voor H&M?! Of Miley Cyrus’ vermeende nieuwe vlam, die – ja het kan! – nog heter lijkt te zijn dan Liam Hemsworth?

Meest gelezen

 
Opnieuw kwam de angorakwestie aan bod. Deze grote labels zetten een punt achter de productie van angora. In de tussentijd deelt PETA bontjassen uit. Ja, echt!

 
Selfie is het woord van het jaar en wordt in de Dikke Van Dale opgenomen.

 
Burberry heeft een hagelnieuw hightechwinkelconcept geopend, de Burberry Beauty Box, in Londen.

 
Brad Pitt zag Abraham.

 
Pippa Middleton is ten huwelijk gevraagd door haar bankier.

 
En mogen we het nog even over Beyoncé hebben? Deze week kwam boven tafel dat Bey in haar teaservideo voor Mine – juist, dat nummer met Drake – een outfit van Hollands trots Iris van Herpen draagt. En dat ze in februari een nieuw parfum lanceert.

 
Binnengluren: de beste (of slechtste?) kerstbomen van celebs >