Sneak peek! De eerste schoen ontworpen door Sarah Jessica Parker

Meet Diana, de zwarte Mary Jane-stiletto in lakleer met een dun riempje en gouden gesp. Het eerste beeld van Sarah Jessica Parkers schoenenlijn is gearriveerd.

Meest gelezen

In september kon de modepers al een eerste (geheime) blik werpen op de schoenenlijn die Sarah Jessica Parker ontwierp in samenwerking met Manolo Blahnik. Nu is daar Diana, de zwarte laklederen Mary Jane die vanaf februari voor $395 bij het Amerikaanse warenhuis Nordstrom over de toonbank zal gaan.

 

Zien! Het duurste paar schoenen ooit gemaakt >

 

T-STRAP CARRIE
SJP liet in een interview met Lucky magazine weten dat het een enorme zoektocht was naar de ideale Italiaanse fabriek waar ambacht en prijs naar haar zin waren. Het laatste waar de oud-Carrie op zat te wachten is voor paal staan met ‘another gimmicky celebrity cloting line.’ Afijn, naast de Diana mag je ook strappy sandals, kitten heels, flatjes, torenhoog en middelhoog verwachten én een T-strap sandal die 'The Carrie' gedoopt is.

Advertisement - Continue Reading Below

 

De SJP-schoenenlijn wordt vanaf februari exclusief verkocht bij luxe warenhuis Nordstrom, die de collectie vooraf aankocht zonder ook maar een riempje of een hak gezien te hebben. De lijn zal bestaan uit veertig verschillende items die tussen de $250 en $425 gaan kosten.

 

Alexa Chung lanceert eigen kledinglijn in 2014 >

 

PS - De oplettende kijker zag het natuurlijk direct. Diana lijkt sprekend op het muiltje uit de Urban Shoe myth-scène uit Sex and the City waar Carrie losgaat in het modehok en de befaamde Manolo Blahnik Mary Janes treft. Toeval?

Meest gelezen