H&M’s spannende nieuwe plannen

Spanning en sensatie! H&M is terug op de catwalk met een hagelnieuwe lijn H&M Studio, lanceert de foto’s van H&M Gold én David Beckham ontwierp wederom voor de Zweedse modegigant.

Meest gelezen

H&M keert terug op de catwalk. En wel met een hele nieuwe collectie. Na knallende fashion week-shows in 2013 en 2005, stuurt de modeketen op 26 februari wederom haar ontwerpen het plankier op. Op die dag showt H&M haar nieuwste limited edition collectie H&M Studio, die ontworpen is door het eigen designteam van H&M.

 
H&M’s hoofd design Ann-Sofie Johansson vertelt trots: ‘H&M Studio draait geheel om onze liefde voor fashion, het is het hart van alles wat we doen. Over de looks van de collectie laat ze helaas nog niks los, behalve dat-ie uit ‘key items van dit seizoen’ bestaat.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Nieuwsgierig geworden? Logisch, wij ook. Regel dus als de wiedeweerga dat je op woensdag 26 februari vrij bent. De show wordt namelijk live uitgezonden op hm.com.

 

Even terugkijken: H&M's catwalkshow van vorig jaar, de H&M Paris Show Collection >

 
H&M GOLD
We kondigden het al aan; naast de reguliere, uitgebreide H&M Sport-lijn, komt er een wel heule speciale uit op 16 januari. Ter ere van de outfits die H&M in samenwerking met het Zweedse Olympisch team heeft ontworpen voor de Winterspelen in Sotsji ontwikkelde H&M Go Gold, een exclusieve capsulecollectie. En daar is nu beeld van! Neem een sprintje naar beneden voor de campagnefoto's.

Meest gelezen

 
De Go Gold-collectie ligt vanaf 16 januari in de winkels.

 
DAVID BECKHAM MINI
Ook nieuw in februari: de bodywear-lijn van David Beckham, voor jongens. Deze collectie is een mini-versie van Davids assortiment voor heren, geïnspireerd op klassieke mannenitems met een grote focus op pasvorm en comfort.

 

H&M werd in 2013 door Rank a Brand uitgeroepen tot ‘meest duurzame moderetailer in Nederland' >

 

Foto's v.l.n.r.: een sneak peek van de H&M Studio-collectie, campagnebeelden van Go Gold en David Beckhams jongenslijn