Wanted: topstagiair

Hearst Magazines Nederland is voor de tijdschriften ELLE, Harper's Bazaar en Cosmopolitan per september op zoek naar een stagiair modeproductie.

Onze voorkeur gaat uit naar een modestudent óf reeds afgestudeerde, die graag willen investeren in de toekomst.

Ben jij een harde werker, een echte regelneef, iemand die bovendien creatief is, het overzicht goed weet te behouden (en te creëren), met een groot hart voor mode en een breed referentiekader? Reageer dan vooral!

TIJDENS JE MODE-PRODUCTIESTAGE...
> Organiseer je oa voor ELLE, Harper's Bazaar en Cosmopolitan verschillende modeproducties (denk aan het boeken van, en contact houden met fotografen, modellen(-bureaus), locaties etc.);
> Werk je direct met de verschillende fashion editors en denk je creatief mee over de invulling van verschillende modeproducties;
> Begeleid je oa modeproducties op de redactie en op de set.

Advertisement - Continue Reading Below

Stageduur: 6 maanden (per september 2015), fulltime (parttime in overleg). Graag reageren (cv motivatie) ter attentie van Maartje Diepstraten.

Wij bieden een interessante stage binnen een creatieve, dynamische organisatie met de meest toonaangevende mode- en lifestylebladen van Nederland, zowel qua vorm als qua inhoud. Hearst Magazine Nederland informeert, adviseert én amuseert, want we nemen mode en onszelf nooit té serieus. De stagiair(e) is van begin tot eind betrokken bij het maken van een nummer en wij streven ernaar stagiairs zich ook echt onderdeel van de redactie te laten voelen.

ELLE, Harper's Bazaar en Cosmopolitan worden uitgegeven door Hearst Magazines Nederland. De uitgeverij huist in hartje Amsterdam. Onze cultuur is dynamisch en slagvaardig. De medewerkers van Hearst Magazines Netherlands worden aangesproken op hun zelfstandigheid en op hun creativiteit waardoor de activiteiten altijd vernieuwend en van een kwalitatief hoog niveau zijn.