Sarah Jessica Parker helpt sieradenontwerpers

Sarah Jessica Parker en sieraden: een gouden combinatie. Dat moeten de ambitieuze sieradenontwerpers Cyia Batten en Tim McElwee uit LA ook gedacht hebben. Ze vroegen SJP om hulp bij het opzetten van een nieuw online sieradenplatform: WeTheAdorned.com.

Bijzonder: Batten en McElwee willen zelf geen geld verdienen met het juwelenwalhalla. Het is het internet op geslingerd om beginnende sieradendesigners op weg te helpen, door ze een centrale verkoopplek aan te bieden. Maar och, beslissen over welke designers welke sieraden mogen verkopen, dat is te moeilijk voor Batten en McElwee. Snappen we best; ze komen net uit de dans- en acteerwereld en zijn naar eigen zeggen nog niet zo ervaren op sieradengebied. Om het kaf van het koren te scheiden hebben ze sieradenkenner Sarah Jessica Parker gebeld en zie daar: de nieuwe curator van WeTheAdorned.com. SJP mag beslissen welke sieraden in de digitale winkelschappen komen te liggen. (Geen vervelend bijbaantje, zo lijkt ons, maar dat terzijde.)
  
Over accessoires gesproken: Sarah Jessica Parkers nieuwe schoenencollectie al gezien?! >
 
VAN ALLES WAT
Wat u zoal kunt vinden, in dit nieuwe accessoire-paradijs? Alles wat je sieradenhartje begeert: van ringen van vijftig dollar tot statement necklaces van 1000 dollar. Om toegang te krijgen tot de winkel, moet je je wel even inschrijven op WeTheAdorned.com. En duimen dat de site ook naar Nederland verscheept.
 
Dit zijn ze! De 10 grote voorjaarstrends voor 2014 >

Advertisement - Continue Reading Below