Miley Cyrus’ nietsverhullende touroutfits voor Bangerz World Tour

Sneak peak: Roberto Cavalli’s schetsen voor Mileys Bangerz World Tour.

Zes outfits staan op papier, allemaal met veel glitter en uiteraard stuk voor stuk weinig verhullend. Het meest opvallend zijn de twee strakke bodysuits, waarvan er één – huidskleurig met Swarovski-kristallen op de nodige plekken – doet denken aan Britney Spears. Maar goed, er zijn wel meer dingen aan Miley die ons aan Britney doen denken. De rest van de outfits bestaat uit, typisch Miley, wat hoog getailleerde hotpants en (glitter-)bh’s. Daaroverheen gooit Roberto Cavalli een kort jasje of mouwloos vest. Om het allemaal toch een beetje beschaafd te houden.
     
Zien: celebs (Miley!) die geen genoeg kunnen krijgen van tatoeages >
   
ANDERE ONTWERPERS
Cavalli is niet de enige gelukkige die aan de slag mocht voor Miley. Ook Jeremy Scott, Bob Mackie, The Blonds en natuurlijk grote vriend Marc Jacobs pakten hun potlood en papier. Waar zij Miley in willen kleden tijdens de tour is nog niet bekend.
    
Op Valentijnsdag gaat de Bangerz World Tour van start in Vancouver. Om Miley in Nederland mee te maken, is wat meer geduld nodig: 2 mei staat ze in Amsterdam. Tijd genoeg om het album Bangerz uit het hoofd te leren dus. 

Advertisement - Continue Reading Below