Swarovski’s grote designerplannen

Swarovski onthult verrassende, veelbelovende samenwerkingen voor Swarovski Collective.

H&M move over, ook bij Swarovski hebben ze kaas gegeten van interessante designersamenwerkingen. Het kristallenlabel onthulde gisteren een whopping vijftien modeontwerpers waarmee ze voor herfst 2014, onder de noemer ‘Swarovski Collective’ in zee gaat.

 

ONES TO WATCH
Deelnemers aan het Swarovski Collective gaan de uitdaging aan (en krijgen de financiële middelen) om te experimenteren met het gebruik van Swarovski-elementen in hun collecties. De groep bestaat zowel uit jonge talenten als oudgedienden. We noemen een Prabal Gurung, Rodarte, Emilia Wickstead, Alexis Mabille en Anthony Vaccarello; designers waar Swarovski in het verleden al eens een beschuitje mee at en die ook in de herfst 2014-club weer zullen aansluiten.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Hekkensluiters zijn drie nieuwe ontwerpers luisterend naar de namen Brandon Sun (New York-based), Fyodor Golan (Londen) en Tex Saverio (Parijs). Maar vergis je niet; deze drie designers hebben al een aardig CV opgebouwd. Zo mocht Saverio Lady Gaga kleden en ontwierp hij de trouwjurk van Jennifer Lawrence in The Hunger Games: Catching Fire.

 

Wat we precies van de Swarovski Collective-designers kunnen verwachten later dit jaar wordt nog goed geheim gehouden.

 

20 perfecte valentijnscadeaus >