Hogan Atelier: de sequel

Couturesneakers; het Italiaanse Hogan stond aan de wieg van deze trend met de Hogan Atelier Collection. And have we got news for you. Deel 2 komt eraan. En snel ook. 

Meest gelezen

Al ver voor Chanel Cara Delevingne in trouwjurk en sneakers de couturecatwalk op stuurde riep Hogan de Hogan Atelier Collection in het leven. Sneakers, jazeker, maar met de allure van een coutureschoen, want: met de hand gemaakt, van materialen van hoge kwaliteit en vormgegeven als ware het juwelen.

 
Constance Jablonski is het mooie gezicht voor de Hogan spring/summer 2014-campagne >

 
Vorig jaar oktober bracht het Italiaanse label een eerste capsulecollectie met tien modellen uit; tien verschillende couturejasjes voor de Interactive, Hogans meest iconische sneaker. Voor het voorjaar heeft Hogan nu zes fonkelnieuwe creaties in petto die opnieuw de Interactive mogen sieren. Met handgemaakte borduursels, kristallen en parels om precies te zijn. Voor de duidelijkheid: deze gympies verdienen dus de beste plek in je schoenenkast en zijn níet bedoeld voor je zondagse hardlooprondje. Tenzij je dat altijd al aflegde in designerwaar natuurlijk.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Hogan Atelier Collection s/s 2014 is vanaf eind maart verkrijgbaar bij geselecteerde Hogan-boetieks en via Hogan.com.

 

Dit is het fikse prijskaartje van de Chanel couturesneaker >