Oh hallo, nieuw gezicht van Naomi Campbell

Is het 'r echt? Jawel, dít is het nieuwe gezicht van Naomi.

W magazine’s maarteditie, je weet wel, die met een halfblote Miley Cyrus op de cover, bevat van binnen nog veel meer naaktheid in de mix met celebrity’s. In het kader van het thema ‘social media’ schoot fotografenduo Mert Alas & Marcus Piggot de zwartwitserie Pillow Tweets, waarvoor ze verschillende modellen, acteurs en modeontwerpers in bed fotografeerden.

Zien! De bizarre doch prachtige cover van A magazine van de hand van Iris van Herpen >

Advertisement - Continue Reading Below

PILLOW TWEETS
Mert Alas besloot alle portretten, hups, op zijn instagramaccount te posten, waardoor de wereld alvast kan meegenieten. O.a. Givenchy’s Riccardo Tisci, Milla Jovovich, David Gandy, Tyra Banks, Pharrell Williams en Miranda Kerr zijn van de partij. Maar onze aandacht werd vooral getrokken door deze foto van Naomi Campbell. Of moeten we zeggen: van wat er over is van Naomi Campbell?

Het supermodel moet onlangs besloten hebben dat het nu toch écht tijd was voor het grovere plastisch chirurgische werk – hoe prachtig ze er ook uitzag. Persoonlijk vinden wij dat de gelijkenis met – shock-o-horror – de beruchte Catwoman na deze ingreep niet te ontkennen is. Wat jij?

Bekijk hier alle portretten voor W magazine.