Hebben! Cara Delevingnes tassencollectie voor Mulberry

Wanneer heb je het écht gemaakt? Nou, als je niet alleen een tas, maar een heuse collectie naar je vernoemd krijgt, bijvoorbeeld.

Meest gelezen

Alexa, Lana, move over. Mulberry heeft haar liefde voor Cara Delevingne bezegeld met een volwaardige tassencollectie, zo maakte het Britse modehuis bekend. Dat er iets bijzonders stond te gebeuren was al een tijdje bekend, en Cara lichtte afgelopen vrijdag zelf nog een tipje van de sluier op. Tijdens de fall/winter 2014-presentatie van het Britse modehuis, gisteren tijdens Londen Fashion Week, werd de Cara Delevingne-collectie dan eindelijk onthuld.
 
Werkt Cara aan een eigen kledinglijn? >
 
MADE IN ENGLAND
Cara is al twee seizoenen lang het boegbeeld van Mulberry en de liefde gaat diep. Naast modellen, acteren en zingen heeft de Britse schone blijkbaar nog meer talenten, want voor de Made-in-England Cara Delevingne Collection schoof ze zelf achter de tekentafel. Haar grootste bron van inspiratie? Haar tatoeages, en met name de Made in England-tatoeage onder haar voet.
 
De collectie bestaat uit drie formaten in drie verschillende uitvoeringen, die je als hand-, schouder- óf, jazeker, rugtas kunt dragen. Elke tas is bovendien voorzien van persoonlijke elementen; op en top Mulberry op zijn Cara's. Prijzen beginnen bij € 1095 en de tassen zijn exclusief verkrijgbaar bij Mulberry-retailers.

Advertisement - Continue Reading Below