Verlaat Donna Karan DKNY? En wat is Miuccia Prada’s nieuwe job?

Miuccia Prada wordt mede algemeen directeur van Prada en er gonzen geruchten dat Donna Karan haar eigen label gaat verlaten.

Champagne voor Miuccia Prada! De ontwerpster legt haar rol als voorzitter van de raad van bestuur van de Prada Group neer en wordt, net als haar man Patrizio Bertilli, CEO van het merk. Inhoudelijk zal er niet veranderen, aldus een woordvoerder van Prada. In een verklaring licht het merk toe dat Miuccia zich zal concentreren op 'the day-to-day management of the business by devoting her time to guiding the further development of the Group, mainly in the creative design and brands communication activities'

Advertisement - Continue Reading Below

Cara Delevingne ontwierp een tassencollectie voor Mulberry >

Uh-oh, zou het dan echt? Boze tongen beweren dat Donna Karan binnenkort het designstokje bij DKNY overdraagt. De emotionele buiging die de ontwerpster maakte aan het einde van DKNY’s herfst/winter 2014-show sprak volgens menigeen boekdelen. Het merk ontkent de geruchten echter bij hoog en laag. 'Donna is the chief designer of the company, anything else should be considered a rumour,' verklaarde een woordvoerder aan New York Post. De tijd zal het leren, we houden je uiteraard op de hoogte.