Aftellen: flagshipstore Marks & Spencer in Den Haag gaat bijna open

Wij tellen al een tijdje af, maar donderdag is het dan eindelijk zo ver: de linten voor de flagshipstore van Marks & Spencer mogen doorgeknipt worden.

Jep, Marks & Spencer opende vorig jaar al een foodmarket in Amsterdam, maar de rekken met kleding, ondergoed (favoriet bij de redactie!) en huisartikelen bleven nog uit.

Den Haag krijgt nu de primeur met een zogeheten full-line flagshipstore van Marks & Spencer, een oppervlakte van een whopping 4.800 vierkante meter.

Forever21 komt er ook aan! >

SHOPWALHALLA
De winkel opent donderdag om 12.00 uur stipt haar deuren in het nieuwbouwproject De Markies en dan kun je je tegoed doen aan allerhande moois. Wat er allemaal in de flagshipstore te vinden is? Welnu, hou je vast:

Advertisement - Continue Reading Below

> Een mode-etage met 85.000 kledingstukken
> Een enorme Foodhall met meer dan 2.500 Marks & Spencer productlijnen met voedingsmiddelen en wijnen
> Ruim 150 etalagepoppen in de gloednieuwe outfits van Marks & Spencer, waaronder de zojuist tijdens Londen Fashion Week gelanceerde en zeer exclusieve Best of British-lijn
> Een groots team bakkers en barista’s die je bedienen in de allereerste Marks & Spencer Bakery en M&S Café in Nederland.

Je begrijpt, dit wil je niet missen. Nog meer goed nieuws: in 2016 komt er een Marks & Spencer flagshipstore van 6.100 vierkante meter op het Rokin in Amsterdam. Jie-ha!