Deze tassen gaan op je bucketlist

Hou zondag je beeldscherm in de gaten: Salvatore Ferragamo staat klaar om zijn hagelnieuwe, nostalgische tassenlijn te onthullen.

Zondag 18.00 uur sharp @ Milaan Fashion Week gaat het gebeuren: het Italiaanse modehuis Salvatore Ferragamo onthult dan met gepaste trots zijn nieuwe tassenlijn. Om ons vast lekker te maken, is er een sneak peek uitgestuurd en we zien nostalgie ten top. De bedoeling is dat de tassen je doen denken aan de familie Ferragamo, en dan vooral aan dochter Fiamma, naar wie de collectie vernoemd is.

Ook Cara Delevingne kreeg een tassencollectie naar zich vernoemd >

Advertisement - Continue Reading Below

TERUG IN DE TIJD
Dan vraag je je natuurlijk af hoe dat eruit ziet. Daarvoor gaan we even terug in de tijd; toen Salvatore Ferragamo himself in 1960 stierf, namen zijn vrouw en kinderen het roer over binnen het modehuis. Dochter Fiamma, minstens zo creatief en innovatief als haar vader, ontwierp destijds de allereerste handtassen voor het label. Het huidige creatieve brein van Ferragamo, Massimiliano Giornetti, wil dat de tassen anno 2014 doen denken aan toen.

Meest gelezen

Dus komt de nieuwe collectie in véél verschillende materialen om dat creatieve en innovatieve van Fiamma te laten zien. Van kalfsleer tot python, niets is te gek. Veel in een bruine tint, maar ook kleuren als paars en ivoor doen mee. Je scoort een echte Ferragamo vanaf € 1200, de limited editions zullen wat meer kosten. Misschien maar goed dat de tassen pas vanaf mei te koop zijn; kunnen we nog even sparen.

Of je slaat je centen stuk op deze fijne tassen >