Dior est arrivé in de PC!

Gaat dat zien: Dior opent haar eerste boetiek óóit in Nederland. Morgen! En oh-la-la: we mochten alvast een kijkje nemen in de prachtwinkel aan de P.C. Hooftstraat (where else).

Meest gelezen

In het hartje van het Amsterdamse 'Fashion and Museum District' kun je vanaf morgen, zaterdag 22 februari, je hart ophalen aan al het moois van Dior. Creditcard in de aanslag: in de winkel van 170 m2 op nummer 100 zullen de nieuwste prêt-à-porter-collectie, schoenen, lederwaren en (daar ga je) accessoires verkrijgbaar zijn.

De boetiek telt twee verdiepingen en is geïnspireerd op de karakteristieke sfeer van het herenhuis aan de Parijse Avenue Montaigne, de historische thuisbasis van het modehuis. Denk aan ingetogen kleuren als grijs en wit, glazen stellages vol Dior-schoeisel, gespiegelde wandkasten met de nieuwste Lady Dior- en Miss Dior-tassen en een marmeren wenteltrap die je in Parijse sferen doet wanen…

Advertisement - Continue Reading Below

ELLE @ DIOR
Als eregast tijdens de feestelijke, besloten openingsavond deze week schitterde Carice van Houten, het Nederlandse boegbeeld van het modehuis, in de mooiste creaties uit de spring/summer 2014-collectie (gestyled door Pascalle Koldenhof).

Bekijk hier snel de volledige zomercollectie van Dior >

Dior @ P.C. Hooftstraat 100 te Amsterdam, v.a. zaterdag 22 februari geopend. Check ook dior.com.

Meest gelezen

Oscarwaardig! Jennifer Lawrence (wederom met kort haar) is in één woord magnifiek in haar nieuwste campagne voor Miss Dior >

Carice van Houten - foto: Tertius Xavier van Oosthuyzen