Jeremy Scotts Moschino-collectie is taking over

Jeremy Scott came in with a bang. Zijn allereerste collectie voor Moschino, waar-ie in oktober vorig jaar werd aangesteld als hoofdontwerper, is zonder twijfel de meest besproken en gefotografeerde collectie van de catwalk in Milaan te noemen.

Meest gelezen

Maar voor wie dacht dat de Moschino-mania, nu het modevolk is overgevlogen naar Parijs (waar as we speak de modeweek van start gaat); think again. Koud van de catwalk ontstaat er al een ware run op Scotts statement winter 2014-collectie voor het Italiaanse modehuis. De McDonalds- en Spongebob-geïnspireerde items worden aan het lijf van menig celeb gespot én zelfs al op de cover van magazines.

Gespot: Anna Dello Russo in McDonalds-outfit van Moschino >

Advertisement - Continue Reading Below

Het Hong Kong-based blad Ketchup was er als de kippen bij om Jeremy Scotts goede vriendin Rita Ora (die samen met Katy Perry ook acte de présance maakte op de Moschino-catwalk) in Moschino-tenue te fotograferen, op de cover te slingeren én nu al uit te komen. Dat noemen we nog eens een sterk staaltje 'bovenop de trend zitten'. En zo weet smarty pants Scott ver voor de winter van 2014, zijn waar al aan de man te brengen. Want ja, een capsulecollectie van de a/w 2014-lijn is al te shoppen op Moschino.com.

Meest gelezen

SpongeBob, McDonald's en Budweiser: de hoogtepunten uit de catwalkshow waar iedereen het over heeft >