#ELLEloves: de sprookjessieraden van Harlech & Jones

Amanda Harlech, creative consultant voor onder meer Galliano en Karl Lagerfeld, stort zich op de accessoires. Samen met sieradenontwerper Dominic Jones lanceert ze een sieradencollectie.

Amanda Harlechs zoon ontmoette Dominic Jones op de universiteit en zo kwamen Amanda en Dominic uiteindelijk met elkaar in contact. Ze ontdekten dat ze veel met elkaar gemeen hadden. ‘We both connected so much with the idea of the planet and the beauty of nature’, zo verklaart Harlech aan WWD. En daar was het begin van deze sprookjesachtige sieraden.

HARLOT&BONES
De dertiendelige collectie genaamd Harlot&Bones (een woordspeling op Harlech en Jones, dat moge duidelijk zijn) is één al mysterie. Er zijn medaillons, zegelringen met ruimte voor vergif, oorbellen in de vorm van een schild en zelfs een ketting met een flesje eraan. Harlechs dochter Tallulah is het gezicht van de lijn, compleet met wilde haren en rozen op haar lichaam.

Advertisement - Continue Reading Below

Zien: sprookjesachtige taferelen bij Dolce & Gabbana >

DEBUUT
Aanstaande zaterdag wordt de collectie gelanceerd in Colette in Parijs, waar je digitaal alvast wat stukken kunt kopen. Na die dag haal je onder andere via net-a-porter.com zo’n fabel in huis, vanaf 237 dukaten. Je krijgt dan een verzegeld doosje met daarin niet alleen het sieraad, maar ook de lyrics van een liedje geschreven door Harlech op oud papier. En je leefde nog lang en gelukkig.

Deze tas komt écht uit de tijd van jonkvrouwen >