Charlotte Olympia lanceert tassen- en schoenencollectie voor op kantoor

Zo begint de maandagochtend goed: Charlotte Olympia, olijke accessoiresontwerpster, lanceert schoeisel en tassen speciaal voor de working class. Voor een flinke upgrade van je kantoorlook dus.

She means business. Charlotte Olympia heeft haar zinnen gezet op twee gloednieuwe lijnen met de werkende modevrouw in het achterhoofd; een collectie leren tassen en subtiele doch vrolijke schoenen waarmee je met een gerust hart bij een boardroom meeting kunt aanschuiven.

Een hoofdrol is weggelegd voor de Bogart bag, een retro modelletje met een flapsluiting voorzien van een bijpassend stel leren handschoenen. Maar er is ook keuze uit een totebag en een clutch-variant. Prijzen van de tassen lopen van € 860 tot € 2156.

Advertisement - Continue Reading Below

Sex and the City zegt sorry tegen vrouwen wereldwijd om al die hoge hakken die SJP moest dragen >

LET’S TALK SHOES
Voor aan de voeten ontwierp Olympia verschillende pumps met puntneus en subtiele hakhoogte. En om ze niet te mainstream te laten lijken, kreeg iedere schoen een doorzichtig PVC-detail voor een peekaboo-effect. Geinig: de schoenen worden, samen met een bijpassende panty, verkocht in aktetas-like dozen. Prijzen variëren van € 457 tot € 645. Wanneer de collectie precies in de schappen ligt is nog niet bekend.

American Apparel zette voormalig Islamitsche medewerker Maks in haar bijna-blootje op de foto >