Breaking! Ontwerpster en vriendin van Mick Jagger L’Wren Scott overleden

Tragisch nieuws: L’Wren Scott, modeontwerpster en de huidige vriendin van Mick Jagger, heeft zichzelf vermoedelijk van het leven beroofd.

Het lichaam van de 49-jarige L'Wren Scott werd zojuist door haar assistent aangetroffen in haar appartement in Manhattan. Hoewel er nog geen formeel medisch rapport over de aanleiding van haar dood is vrijgegeven, wordt er gesproken over zelfmoord. The New York Post weet te melden dat Scott zichzelf aan een sjaal zou hebben opgehangen, nadat ze haar assistent had gesms't met de vraag of ze langs wilde komen.

Advertisement - Continue Reading Below

Afgelopen New York Fashion Week skipte L'Wren haar catwalkshow met productievertraging als reden >

Niets wees erop dat Scott haar leven wilde beëindigen. Haar officiële twitteraccount werd zelfs nog een uur nadat haar dode lichaam werd gevonden ge-update. Ook is er geen afscheidsbrief aangetroffen in haar appartement.

De mormoons opgevoede Scott begon haar carrière als model voor grote namen als Thierry Mugler en Chanel, ging verder als stilist en richtte in 2006 haar eigen modelabel op. Sinds 2001 was ze samen met Rolling Stones-frontman Mick Jagger. Onder haar fans zaten veel celebrity's zoals Oprah Winfrey, Nicole Kidman, Sarah Jessica Parker en Michelle Obama en er werd zelfs gefluisterd dat Scott de uitverkorene was om Angelina Jolies bruidsjurk te ontwerpen.

Vorig jaar ging L'Wren Scott nog de samenwerking aan met Banana Republic >