L’Wren Scott wordt geëerd met een eigen mode-award

Dit is niet zomaar een modeprijs.

The Art of Elysium – een non-profit organisatie uit Los Angeles die mode, kunst, design en muziek gebruikt om kinderen met een ernstige ziekte te helpen – lanceert de L’Wren Scott Amber Award. De prijs is vernoemd naar zowel de ontwerpster als Amber, één van de eerste kinderen die meededen aan een modeworkshop bij The Art of Elysium.

KLEINE KLEDINGLIJN
De L’Wren Scott Amber Award wordt binnenkort voor het eerst gegeven aan aanstormde ontwerptalenten die tijd steken in het helpen van de kinderen. De winnaar mag bovendien een kleine kledinglijn gaan uitbrengen, waarvan de opbrengst naar de Elysium Collections gaat. De kleding zal tegen die tijd verkocht worden op de website van The Art of Elysium en in nog nader te bepalen winkels, zo laat een woordvoerder van L’Wren Scotts bedrijf weten.

Advertisement - Continue Reading Below

L’WREN SCOTT
Een kleine resumé. L’Wren Scott pleegde op 17 maart zelfmoord in haar appartement in New York. De reden leek eerst een grote geldschuld te zijn, maar dit is inmiddels weer ontkracht. Afgelopen dinsdag werd de ontwerpster en vriendin van Mick Jagger tijdens een intieme ceremonie begraven. De familie heeft laten weten dat ze als dank voor al het medeleven en de bloemen een donatie maken in L’Wrens naam aan The Art of Elysium.

Vele celebrity's waren flink ontdaan na de tragische dood van L'Wren Scott >